HTML

Váltóáram

A Váltóáram irodalmi est-sorozat blogja. Interjúkkal, videókkal. Versekkel. Riportokkal.

Friss topikok

  • Lucsi5: Kedves Laura, nagyon tetszett a versed. Igazi múzsa vagy, és ez ritka. Szívesen olvasnám más vers... (2010.05.29. 10:28) Turai Laura Kaligráfiái

Linkblog

2010.05.08. 15:53 nyikolaj

Fröcs és versek csütörtökön.

X. irodalmi estünk 2010. május 13-án csütörtökön, a Tabáni Terasz boros pincéjében

 

iancu Laura

 


Középfokú tanulmányait a csíkszeredai képzőművészeti középiskolában végezte. Budapesten óvodapedagógusként, majd teológus-hittanárként diplomázott. A BCE Századvég Politikai Iskolában politikai szakértőként, a Szegedi Tudományegyetemen néprajzosként végzett, jelenleg a Pécsi Tudományegyetem Néprajzi Tanszékén PHD hallgató. 2000-től jelennek meg szépírásai. 2006-tól a csíkszeredaiMoldvai Magyarság c. folyóirat budapesti szerkesztője, az Erdélyi Magyar Írók Ligájának és a Magyar Írószövetségnek a tagja.

 

Turai Laura

Turai Laura

1983. augusztus 30-án született Kecskeméten. A helyi Kodály Iskolában érettségizett, majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetem francia-magyar szakán diplomázott 2006-ban. Fél évig a nápolyi Istituto Orientale Egyetem ösztöndíjas hallgatója volt. Kalligráfiáit többek között a Pázmány Egyetemen, a kecskeméti Kortárs Galériában és a Petőfi Csarnokban állították ki. Verseit a Magyar Napló, a Bárka, a Magyar Múzsa közölte. A Használati utasítás című antológia szerzője. Jelenleg a PPKE-BTK Doktori iskolájának hallgatója.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valto-aram.blog.hu/api/trackback/id/tr981983951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása