HTML

Váltóáram

A Váltóáram irodalmi est-sorozat blogja. Interjúkkal, videókkal. Versekkel. Riportokkal.

Friss topikok

  • Lucsi5: Kedves Laura, nagyon tetszett a versed. Igazi múzsa vagy, és ez ritka. Szívesen olvasnám más vers... (2010.05.29. 10:28) Turai Laura Kaligráfiái

Linkblog

2010.06.20. 13:19 nyikolaj

Június 21-én este fél nyolckor a Tabáni Terasz

Lackfi János és Horváth László Imre az évadzáró Váltó-áram est vendége- Június 21-én este fél nyolckor a Tabáni Terasz (Budapest Apród utca 10, az Erzsébet híd budai hídfőjénél) borospincéjében tartjuk a XI. Váltó-áram estet. Az alaklomra mindenkit szeretettel hívunk, s hűsítő fröccsökkel várunk.

Horváth László Imre a legújabb magyar költészet fenegyereke ma Könyvhéten jelent meg A bolondok városa című kötetével.

Lackfi János a kortárs magyar költészet egyik legismertebb, rendkívül sokoldalú alkotója.

Párosuk tökéletes záróköve lesz a tavaly júniusban indított sorozatunknak, amelyen a hónapok során vendégünk volt: Kemény István, Tóth Krisztina, Lator László, Babiczky Tibor, Ijjas Tamás, Szálinger Balázs, Acsai Roland és Acsai Varga Vera, Zirkuli Péter, Iancu Laura, Turai Laura, Székely Szabolcs, Toroczkay András.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valto-aram.blog.hu/api/trackback/id/tr222095490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása